El Carnaval als Hostalets de Pierola

Aquesta cap de setmana se celebren diferents actes de Carnaval al nostre municipi amb la Rua des de l’Escola Renaixença, Festa de disfresses al Casal Montserrat i Ball de Carnaval al Casal d’avis, diumenge. Dissabte vinent, Serra Alta tancarà amb sopar i concurs de disfresses.

La festa del Carnaval arriba també als Hostalets de Pierola al llarg d’aquest cap de setmana amb la Rua de Carnestoltes divendres amb la preparació a les 16.30 i sortida a les 17.00 des de l’Escola Renaixença i amb la participació de l’Estudi de ball Anna Valls i l’Estol Infantil de Cantaires dels Hostalets de Pierola.

Dissabte a la tarda, la festa de disfresses amb sopar al Casal Montserrat de Can Fosalba estrena el servei de bar amb animació infantil i la temàtica del bosc encantat. Diumenge, el Casal d’avis ofereix el ball de Carnaval a l’Auditori Cal Figueres amb entrada lliure.

Finalment, dissabte vinent 29 de febrer tindrà lloc sopar i concurs de disfresses al local del poliesportiu de Serra Alta amb premis per a categoria infantil i adulta.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

El Carnaval als Hostalets de Pierola
El Carnaval als Hostalets de Pierola

Check Also

El Carnaval als Hostalets de Pierola

L’Ajuntament d’Abrera informa a través d’un ban que resta prohibir encentre foc en terrenys forestals …