Eines per trobar feina prop dels Hostalets

El Servei Local d’Ocupació dels Hostalets de Pierola organitza, per dimecres 15 de juliol, un taller informatiu i pràctic sobre el mercat de treball a l’Anoia i al Baix Llobregat Nord. Una proposta fruit de la col·laboració de l’Àmbit d’Estratègies per l’Ocupació del Consell Comarcal de l’Anoia. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia.

A través d’aquest taller, tothom que hi participi podrà conèixer amb més profunditat quins són els principals sectors econòmics de la zona, quins perfils professionals són els més demandats i quina és la tendència que es preveu per als pròxims anys. L’objectiu principal és identificar el mercat de treball i aquells sectors que generen més ocupació per tal de fer una recerca de feina més acurada.

El taller es durà a terme el dimecres 15 de juliol a la Biblioteca Municipal de 10.00 a 11.30 hores. Per a més informació podeu contactar amb el Servei Local d’Ocupació trucant al 93 771 21 12 o bé presencialment els dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 14.00 hores. Les inscripcions es poden fer omplint el següent formulari.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Eines per trobar feina prop dels Hostalets
Eines per trobar feina prop dels Hostalets

Check Also

Eines per trobar feina prop dels Hostalets

S’obren dues convocatòries de beques per a l’adquisició dels llibres de text i per a …