Dimecres 12 de Juliol s’inaugura la Seu de l’Associació Massís de Montserrat

Aquest Dimecres 12 de Juliol s’inaugurarà a Marganell la Seu de l’Associació Massís de Montserrat. L’espai vol ser un centre de formació per promoure cursos i tallers enfocats en traslladar el coneixement de la pagesia d’una generació amb la següent. Ampliant el ventall de coneixements directes que provenen dels nostres pares, mares, avis i àvies. Així com també obrirà el segon dimecres de cada mes el Servei d’Assessorament Agrari enfocat a resoldre dubtes i problemàtiques tant a particulars com a professionals dels pobles dels entorns del Parc Natural de Montserrat.

Aquest servei d’Assessorament Agrari s’enmarca dins la Xarxa d’Oficines que promou l’Associació per tal de vincular directament a cada municipi els propietaris forestals amb els pagesos i pageses. Per tal de dinamitzar el sector i la seva principal debilitat: l’accés a la terra.

Per conèixer de primera mà el que proposa l’Associació al sector podeu venir aquest dimecres 12 de Juliol a les 19h a la Presentació pública que es farà per part de la Junta de l’entitat, la Coordinadora i la Enginyera Agrònoma. Posteriorment hi haurà música i pica-pica

Alguns enllaços interessants on veure l’activitat de l’Associació són:

https://es.scribd.com/document/343537271/Pla-Actuacio-pel-Foment-de-la-Pagesia-als-Pobles-de-Montserrat

 

Check Also

Protocol d’actuació contra les agressions sexistes i/o per expressió de gènere en entorns d’oci

Castellví s’ha dotat el 2020 d’un protocol d’actuació contra les agressions sexistes i/o per expressió …