Comença el projecte de Banc de Terres del Montserratí

Amb l’inici de les dues primeres Oficines Agràries de l’Associació a Marganell i Collbató, es presenta el projecte de Banc de Terres del Montserratí. Una eina digital que trobareu a la barra lateral del portal www.montserrati.cat tant per a pesones que vulguin arrendar terrenys com pels propietaris que els posin en lloguer o venta.

El funcionament és senzill i consta d’un llistat de les terres agrícoles que estan per arrendar o vendre als pobles de Montserrat, un formulari que hauran d’omplir els propietaris per publicar-hi el seu anunci i un buscador de finques i terrenys.

Amb aquest recurs es vol enllaçar a propietaris i nous pagesos i pageses que vulguin iniciar l’activitat. I aconseguir que les terres i finques agrícoles no quedin en desús, ajudant a vincular-ne els dos públics interessats en que això no passi.

Tot i que s’anuncia que encara falta pulir detalls de traducció del sistema, l’eina ja és efectiva i es llança per començar a utilitzar-se. Un recurs molt senzill però molt potent a la vegada que pot dinamitzar el sector si aquest arrela als pobles de Montserrat

Check Also

«7 anys» quatre socis per una decisió difícil

Entreu i llegir-vos la crònica teatral….. Continua llegint Via: Castellvilarenc