Collbató entrega els premis de la Nit de l’Esportbató

Fa uns dies, la Nit de l’Esportbató va entregar els guardons als esportistes i entitats collbatonines de l’àmbit de l’esport. Hi van haver un total de dinou premiats durant la jornaqda, que dedica el municipi a destacar els integrants dels clubs locals que han acumulat mèrits al llarg de la temporada que ara es tanca.

Els guardonats han estat, en primer lloc, Dani Resina ( tècnic del CE Collbató), que ha rebut el Premi Esportbató. També han estat premiats M. Teresa Genís Díaz (D8N8), el Centre d’Esport Collbató (Tècnic i equip Infantil A), el Club Tennis Taula (Sergi Fernández Pons), Karate Dokai (Marc Oliva Lluveras), el Club Ciclista Amb Bici (Montserrat Palomo Martín), LATACA (Àngel Lluís Aparicio Ciria), 4000peus (Àngel Burniol Cardona), el Club Nòrdic Walking (Alicia i Kasia), el SES Collbató (L’equip Cadet Masculí de Bàsquet), el Casal d’Avis (Mercedes López), el Club Atletisme (Jordi Bascuñana), el Club de Tennis (Les futures promeses del Club de Tennis de Collbató), la Penya Barcelonista (Antoni Terrades Morera),  l’Hípica (Grup d’Alumnes del Centre Hípic de Collbató), Slampàdel (Slampàdel Team), l’AMPA Mansuet (Oriol Benavent Duran), l’AMPA La Salut (Judit Muñoz Zarcero) i CEBLLOP (Gimnàstica per Gent Gran).

Prèviament al lliurament dels guardons tots els presents van compartir un sopar amb una destacada presència del teixit associatiu esportiu del municipi. La vetllada es va cloure amb un ball obert a tota la ciutadania.

Check Also

Conferència ‘La Vila. Orígens i futurs’

Conferència La Vila. Orígens i futurs, a càrrec d’Alfred Mauri, historiador i vicepresident del Centre …