Cinema a la fresca: Dumbo

Després de l’estrena aquesta setmana amb Green Book a Can Fosalba, continua el cicle de cinema a la fresca els dijous a les 22.00 hores fins al 5 de setembre. Queden quatre sessions més que es podran veure a la pista poliesportiva amb les pel·lícules: Dumbo, Rocketman, Fallout (Mission Impossible) i Demà comença tot.

La segona sessió de cinema a la fresca està prevista per dijous vinent, 15 d’agost amb Dumbo, l’adaptació del clàssic de Disney d’aquest any dirigida per Tim Burton apta per a tots els públics.

Holt Farrier, interpretat per Colin Farrell, compta amb l’ajuda dels seus fills Milly i Joe per tenir cura d’un elefant acabat de néixer que té les orelles gegants i és la riota de tothom en un circ que no passa pel seu millor moment. La família del circ de Holt inclou, a més, a la senyoreta Atlantis, Rongo, Pramesh Singh i el seu nebot, la grandiosa Catherine i el magnífic Iván.

Max Medici, a la pell de l’actor Danny DeVito, és l’amo del circ i té un gran disgust en veure les enormes orelles del petit elefant… Fins que descobreix que és capaç de volar, portant al circ de retorn a la prosperitat.

Podeu veure el tràiler a continuació:

L’entrada Cinema a la fresca: Dumbo ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Cinema a la fresca: Dumbo
Cinema a la fresca: Dumbo

Check Also

Cinema a la fresca: Dumbo

La Guàrdia Municipal dels Hostalets de Pierola se suma al seguit de cossos policials i …