Cap de setmana de Carnestoltes als Hostalets de Pierola

Primer cap de setmana de Carnestoltes als Hostalets de Pierola amb molta participació i moltes ganes de festa. I el proper dissabte més!

Coincidint amb el final de la jornada escolar, el divendres 9 de febrer va tenir lloc la Rua de l’Escola Renaixença amb les disfresses d’alumnes, pares, festa i xocolatada a la sala del teatre del Casal Català. La desfilada estava organitzada per l’Estol Infantil de Cantaires, l’Estudi de Ball Anna Valls, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola i la col·laboració de l’AMPA de l’Escola Renaixença i el Casal Català.
Més imatges de la rua escolar prement aquí.
A l’endemà, dissabte, Can Fosalba van celebrar el seu Carnaval Pirata amb la recerca del tresor, concurs de disfresses en tres categories, sopar i ball. Un gran ambient que es va viure al Casal Montserrat d’aquest barri hostaletenc gràcies a l’organització de l’Associació Sociocultural de Veïns i Propietaris de Can Fosalba, els Joves de Can Fosalba i la col·laboració de l’Ajuntament.
Totes les imatges del ‘Carnaval Pirata’ aquí.
Recordeu que aquest dissabte 17 de febrer a partir de les 21.30 començarà la festa gran del Carnaval al Casal Català amb ball disfresses i premis de fins a 300€.

Check Also

Anunci en procediment de notificació, incoació expedient sancionador. Exp. 2017/2840

Continua llegint Via: Ajuntament Olesa (Edictes)