Cap de setmana amb l’HostalFest

Després dels actes de l’Onze de Setembre, les festes d’estiu s’acomiaden aquest cap de setmana amb l’HostalFest, un certamen amb artistes emergents que, en aquesta primera edició, es reivindica en femení amb artistes de temàtiques ben diverses, espectacles, concerts i food trucks situats darrere la Torre del Sr. Enric.

L’HostalFest és l’evolució de l’espai dinàmic que, en els darrers anys, s’ha anat organitzant als Hostalets de Pierola en el marc de les festes de fi d’estiu.

Aquest festival vol ser un aparador per a grups emergents, sense deixar de banda la reivindicació social. És per això que, en aquesta edició, la dona n’és la protagonista i es remarca la necessitat de la presència femenina en el món de l’espectacle per crear referents en un futur immediat. L’HostalFest vol ser un altaveu de reivindicació tant artística com social. Enguany el subtítol és “en femení» i en pròximes edicions se seguirà en la línia emergent de grups compromesos socialment.

Consulteu el programa previst del 13 al 15 de setembre a continuació:

L’entrada Cap de setmana amb l’HostalFest ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Cap de setmana amb l’HostalFest
Cap de setmana amb l’HostalFest

Check Also

Cap de setmana amb l’HostalFest

Preguntes sobre les restriccions d’activitats per la contenció i prevenció del coronavirus SARS-COV-2 Continua llegint …