Canvi d’imatge corporativa

L’Ajuntament dels Hostalets de Pierola aplica un canvi d’imatge corporativa que s’anirà implementant, mica en mica, en els diferents àmbits visuals de la corporació. La nova imatge, aprovada per sessió plenària, ha estat proposada des de la regidoria de Comunicació, s’ha fet amb mitjans interns i no ha representat cap cost addicional.

La imatge de l’Ajuntament serà més flexible i es presenta amb versió horitzontal i vertical. Es mantenen pràcticament els elements identificatius amb escut i les lletres ‘Ajuntament dels Hostalets de Pierola’. La proposta, feta internament des de la regidoria de Comunicació, presenta l’escut vectoritzat amb fons romboïdal amb els angles arrodonits -com s’identifica a la majoria d’ajuntaments-, i un canvi de color amb un to blavós inspirat en la muntanya de Montserrat, tal com ja s’havia registrat en expedients municipals anteriors. El tipus de lletra escollida passa a ser més actual, “Roboto», de llicència gratuïta.

L’actualització de la imatge corporativa es farà gradualment i afectarà tots els àmbits visuals. La previsió és que abans d’acabar l’any ja estigui totalment instaurada.

L’entrada Canvi d’imatge corporativa ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Canvi d’imatge corporativa
Canvi d’imatge corporativa

Check Also

Canvi d’imatge corporativa

Dia i hora: diumenge 23/02/2020 a les 17:00 Carnaval per als infants amb festa i …