Les Caramelles arriben a Esparreguera per Pasqua un any més

Un any més, els cantaires de les Caramelles de la Passió d’Esparreguera, organitzen la tradicional cantada. Ja han començat els assaigs i, com fan any rere any, i seguint la tradició de Pasqua, els més grans sortiran a cantar el dissabte 19 d’abril a a les sis de la tarda pels carrers d’Esparreguera. A la nit, cantaran a l’església en acabar la Vetlla Pasqualt.

“El diumenge 20 d’abril al matí, serà el torn dels més petits, que a les 11.00 hores sortiran a cantar pels carrers d’Esparreguera i acabaran al migdia a l’església”, expliquen els organitzadors de les Caramelles a Esparreguera. Dilluns de Pasqua al matí, cantaran grans i petits junts a l’Aplec que se celebrarà a l’ermita del Puig.

Tres noves cançons al repertori

El repertori de cançons, seran variades com cada any, totes escrites i composades pel mestre Josep Borràs. Hi haurà, però, tres noves cançons.

Les Caramelles s’adhereixen a la commemoració del Tricentenari

Les Caramelles de la Passió d’Esparreguera s’han adherit al Tricentenari que se celebra a tot Catalunya aquest any per commemorar els fets de 1714. L’Ajuntament d’Esparreguera ha programat els actes de celebració al municipi el cap de setmana del 10 i 11 de maig.

Així, diumenge 11 de maig, al Teatre de la Passió d’Esparreguera, les Caramelles “oferiran el Concert de Caramelles Patriòtiques, amb lletres de diferents poemes catalans i musicades pel mestre Josep Borràs, emmarcat dins els actes que es duran a terme a la vila per commemorar el Tricentenari”, expliquen en un comunicat fonts de La Passió.

Check Also

El mercat del dijous d’Esparreguera s’ubica temporalment a l’esplanada de la creu

Avui dijous torna el mercat ambulant a Esparreguera però ho fa amb importants novetats. La …