Biografia de Miquel Crusafont

Aquest dimarts 22 d’octubre a les 7 de la tarda es presenta la biografia d’un dels referents de la paleontologia de Catalunya, Miquel Crusafont i Pairó, amb el llibre “Miquel Crusafont i l’origen de l’home» escrit pel seu fill, l’historiador Miquel Crusafont i Sabaté. L’acte tindrà lloc a Sabadell i comptarà amb la intervenció de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

El Saló Modernista de la Fundació Caixa Sabadell (accés pel carrer d’en Font), de la mateixa localitat vallesana, serà el punt de trobada de la presentació de la biografia de Miquel Crusafort i Pairó, el pare de l’escola catalana de paleontologia de vertebrats, un pioner i un referent mundial en la seva especialitat, fundador de l’Institut Català de Palentologia i descobridor d’un nombre molt gran d’espècies. Sorprenentment, un perfil de la seva enorme rellevància no comptava fins ara amb una biografia ni amb una catalogació exhaustiva de la seva obra i, aquesta mancança, és la que pretén la nova publicació.

La presentació de “Miquel Crusafont i l’origen de l’home» tindrà lloc aquest dimarts a les 7 de la tarda amb la participació del director de l’Institut Català de Paleontologia, David Alba, l’autor del llibre Miquel Crusafont i Sabater iles intervencions de les entitats col·laboradores, entre elles, l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

L’entrada Biografia de Miquel Crusafont ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Biografia de Miquel Crusafont
Biografia de Miquel Crusafont

Check Also

Biografia de Miquel Crusafont

L’Ajuntament d’Abrera continua ampliant la xarxa local de recursos contra la violència masclista mitjançant una …