Arrenquem la Campanya Solidària amb la Pagesia! Fes-te Soci/a!

Fins a final d’any l’Associació Massís de Montserrat durà a terme una campanya de captació de socis i sòcies per ampliar les bases de l’entitat. La tasca de l’Associació és ajudar al relleu generacional de la pagesia. Un problema que afecta al nostre país i a moltes d’altres llocs del món per el valor tant ecònomic com sentimental que suposa la propietat privada, l’accés a la terra dels que han de ser les noves generacions de pagesos i pageses. La falta de confiança és un problema bàsic que bloqueja l’enllaç generacional. I per tant siguin púglics o privats, han de sortir organisme que ajudin a generar i cultivar aquesta confiança entre propietaris i nous pagesos.

 

Nosaltres treballem cada dia amb diferents projectes per tal de donar recursos i que nous pagesos i pageses s’incorporin al sector als pobles de Montserrat. Tot i que la imaginació i empenta que hi posem esperem que serveixi per animar altres indrets del territori i per extrapolar els nostres projectes.

Alguns d’aquests projectes que a través del portal www.montserrati.cat podreu coneixer millor són: Programa de Formació, Assessorament Agrari, Banc de Terres, Horts Comunitaris, Fires del Montserratí i Promoció dels productes montserratins.

Per tot això us demanem la vostra col·laboració i solidaritat. Hem encarregat i ens han fet un formulari de màxima seguretat per les dades, que us permetrà en 2 minuts fer-vos socis i sòcies per 20€ l’any. Amb el que a part d’ajudar a mantenir i ampliar tot el que fem per la pagesia i per tant per la nostra terra i la nostra alimentació, podreu gaudir de preus especials en tots els serveis i alguns són només exclusius per socis i sòcies.

Esperem de tot cor que sentiu com nosaltres la necessitat de lluitar per la pagesia i col·laboreu amb l’Associació Massís de Montserrat

Moltes gràcies defensors i defensores de la terra!
Aquí us podeu inscriure ===> https://www.montserrati.cat/associatcontacta/?v=04c19fa1e772

Check Also

Aquest dimarts es podrà donar sang a Castellví de Rosanes de 15 a 19h

L’acapte de sang tindrà lloc a les dependències de l’escola Mare de Déu de Montserrat …