Aplec de Pierola edició confinada

Diumenge vinent, 31 de maig, se celebrarà una edició de l’Aplec de Pierola amb mesures excepcionals, aquest cop, a l’església de Sant Pere amb retransmissió per Youtube i el repartiment a les cases d’una carmanyola reutilitzable i ecològica que inclourà fideuà popular, pa beneït i peça de fruita. Cal fer la reserva prèvia per telèfon abans del dimecres.

L’Aplec de Pierola d’aquest any comptarà amb mesures de seguretat pel moment excepcional que estem vivint. La previsió dels actes són que al migdia hi hagi animació musical des del campanar de l’església de Sant Pere, missa, sobre quarts de dues benedicció dels panets de l’Aplec, nou ball de bastons (adaptat a les distàncies de seguretat) i selecció musical per acabar.

La principal novetat és que, tan la benedicció com el ball de bastons es puguin seguir en directe per Youtube i, sobretot, el dinar que es repartirà a partir de les 13.30 a totes les cases. Es tracta de la Carmanyola de Pierola, feta amb fibra de bambú reutilitzable i acompanyada amb: Fideuà + panet beneït + peça de fruita. Preu amb tot: 5€
.

Per fer les reserves cal enviar un missatge (sms/whatsapp) al 689 587 692 indicant: Nom, quantitat de carmanyoles/menú i adreça. La confirmació es respondrà pel mateix missatge. El pagament s’haurà de fer en l’entrega, en metàl·lic i amb l’import exacte.
.
La data límit de reserves és el dimarts 26 de maig o fins que s’exhaureixin les 300 unitats previstes per al nucli urbà i 100 a les urbanitzacions de Serra Alta i Can Fosalba.
En aquesta edició organitzada per l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola hi col·laboren voluntariat del 
Projecte Tradicions
 i de l’entitat Teca i festa, la Parròquia Sant Pere i 
radiopiera.cat.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Aplec de Pierola edició confinada
Aplec de Pierola edició confinada

Check Also

Aplec de Pierola edició confinada

Del 8 al 12 de juny, l’Ajuntament de Martorell organitza la 32a Setmana de la …