Al Montserratí, treballadors i treballadores del camp s’organitzen en una Cooperativa

Des de l’Associació Massís de Montserrat s’està impulsant la creació d’una Cooperativa de Treball Associat de Treballadors i Treballadores del Camp. Durant mesos s’ha recopilat informació i posa’t en contacte amb l’Associació molta gent que ha volcat les necessitats i oportunitats dels oficis del camp al Montserratí.

Amb la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari dels Pobles de Montserrat s’ha treballat per centralitzar i posar en contacte a gent del camp i interessada per poder resoldre necessitats. D’aquesta manera s’ha arribat a crear un grup de 14 persones actualment que treballen per la constitució d’una Cooperativa on produir i distribuir productes pròpies de la terra montserratina. Tot amb l’ajuda de l’Associació Massís de Montserrat i el finançament del programa AraCoop de la Generalitat de Catalunya.

Animem a tota persona interessada en el projecte a escriure’ns a info@montserrati.cat i des de l’Associació canalitzarem a tothom a l’equip promotor.

Recordem també que demà 13 de Juny a les 19h a Cal Rapisa a Olesa de Montserrat, es presentarà l’Oficina Agrària més important de la Xarxa que donarà servei des del Molí de l’Oli d’Olesa. Us animem a venir a la presentació i descobrir tot el que s’està fent per promoure el relleu generacional de la pagesia.

Check Also

Tallers Dia Mundial del Medi Ambient

El Consell Comarcal ha programat diferents actuacions de divulgació i conscienciació ambiental en el marc …