Al Montserratí, treballadors i treballadores del camp s’organitzen en una Cooperativa

Des de l’Associació Massís de Montserrat s’està impulsant la creació d’una Cooperativa de Treball Associat de Treballadors i Treballadores del Camp. Durant mesos s’ha recopilat informació i posa’t en contacte amb l’Associació molta gent que ha volcat les necessitats i oportunitats dels oficis del camp al Montserratí.

Amb la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari dels Pobles de Montserrat s’ha treballat per centralitzar i posar en contacte a gent del camp i interessada per poder resoldre necessitats. D’aquesta manera s’ha arribat a crear un grup de 14 persones actualment que treballen per la constitució d’una Cooperativa on produir i distribuir productes pròpies de la terra montserratina. Tot amb l’ajuda de l’Associació Massís de Montserrat i el finançament del programa AraCoop de la Generalitat de Catalunya.

Animem a tota persona interessada en el projecte a escriure’ns a info@montserrati.cat i des de l’Associació canalitzarem a tothom a l’equip promotor.

Recordem també que demà 13 de Juny a les 19h a Cal Rapisa a Olesa de Montserrat, es presentarà l’Oficina Agrària més important de la Xarxa que donarà servei des del Molí de l’Oli d’Olesa. Us animem a venir a la presentació i descobrir tot el que s’està fent per promoure el relleu generacional de la pagesia.

Check Also

Llums i ombres en plena pandèmia al Festival Lola d’Esparreguera

Malgrat que les coses no pinten gens bé per al món de la cultura i …