Activitat de l’associació Dones dels Hostalets

Primeres passes de l’associació Dones dels Hostalets amb dues activitats per aquesta setmana que passen per cinema i una excursió a Piera.

Divendres 22 de març a les 21.30 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula ‘Maravillosa familia de Tokio’ a la sala ubicada a la planta baixa de la Torre del Sr Enric. Una divertida comèdia que explica la reacció de tres fills que preparen les bodes de plata dels seus pares quan, inesperadament, la mare demana el divorci.

Per altra banda, aquest diumenge 24 de març a partir de les 9.30, la proposta passa per sortir en vehicles particulars de des la plaça dels Països Catalans per anar a Piera i fer una excursió a Les Flandes. Una caminada d’uns 5 quilòmetres i mig i d’una durada de menys de 3 hores que s’endinsarà en aquest paratge tan proper a casa i que recorda en Gran Canyó del Colorado en miniatura.

Tal com van anunciar en l’acte central del 8M d’enguany, l’associació Dones dels Hostalets inicia la seva activitat i s’espera que en les pròximes setmanes anunciïn noves propostes que podreu seguir conèixer també a través d’aquest portal.

L’entrada Activitat de l’associació Dones dels Hostalets ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Activitat de l’associació Dones dels Hostalets
Activitat de l’associació Dones dels Hostalets

Check Also

Activitat de l’associació Dones dels Hostalets

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha implementat a Montserrat i a la Vall …