A punt la Festa de la Verema d’aquest any

Coincidint amb el canvi de mes, el cap de setmana vinent tindrà lloc la tradicional Festa de la Verema amb dos actes destacats com són el ‘Cava i Teca’ de dissabte al vespre davant la Torre del Sr. Enric i diumenge amb la sortida per anar a buscar raïm, esmorzar popular i trepitjada.

Un any més se celebra la Festa de la Verema, organitzada per l’entitat hostaletenca ‘Festa i Teca’ amb dues activitats diferenciades com són el ‘Cava i Teca‘ que promou vins i caves amb maridatge previst el dissabte a partir de les 19.30 amb tapes calentes, focaccia amb pernil i postres variats. La novetat és que, degut al dinar de socis de l’Associació de la Gent Gran previst al migdia, es trasllada uns metres més avall, just davant la Torre del Sr. Enric. Els tiquets (a partir de 2€) es vendran al mateix moment i, durant la trobada, es podrà fer intercanvi de plaques de cava.

Per altra banda la pròpia i més tradicional festa de la verema arriba diumenge a les 9 del matí al parc de Cal Ponsa quan hi ha convocada la sortida en tractors fins a la vinya per collir el raïm. Sobre dos quarts d’11 es preveu l’esmorzar amb la modalitat ‘de forquilla’ o entrepà i, un cop arribat el migdia, tindrà lloc la popular trepitjada de raïm amb animació de Laia Bosch.

L’entrada A punt la Festa de la Verema d’aquest any ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

A punt la Festa de la Verema d’aquest any
A punt la Festa de la Verema d’aquest any

Check Also

A punt la Festa de la Verema d’aquest any

Alcaldes del Baix Llobregat Nord han començat aquest dissabte, per videoconferència, una ronda de reunions …