6è Sopar de germanor de l’associació Salam

L’Associació SALAM (pau) dels Hostalets de Pierola organitza el ja tradicional Sopar de Germanor. Aquest divendres, penúltim dia d’agost, se’n celebra la 6a edició amb menú tradicional del Marroc, sorteig i un concert.

Divendres 30 d’agost a les 21.00 a la plaça de les Oliveres és el dia que aquest any l’associació Salam organitza el Sopar de Germanor. Una nova oportunitat per crear o enfortir els lligams entre persones amb orígens culturals diferents al nostre municipi i compartir la voluntat conjunta de viure en pau i respecte.

Des de l’associació Salam i l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola convidem a tothom a gaudir d’un bon sopar de germanor i d’aquesta, ja tradicional, trobada amb la gastronomia marroquina com a protagonista. Després del sopar se sortejarà un joc típic per servir pastes dolces.

El menú previst d’aquesta edició és el següent:

  • Amanida de fideus
  • Xai a la brasa
  • Pa del Marroc
  • Te a la menta
  • Assortit de pastes dolces

Després del sopar hi haurà concert amb Moulay 
Sherif (llaud àrab, guembrí, veu i percussió) i Aziz Khodari (veu i percussió).

Els tiquets tenen un preu de 7€ i es poden adquirir, fins aquest dimecres 28 d’agost, als comerços locals: Casal Català, al Kakau o al Suma.

L’entrada 6è Sopar de germanor de l’associació Salam ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

6è Sopar de germanor de l’associació Salam
6è Sopar de germanor de l’associació Salam

Check Also

6è Sopar de germanor de l’associació Salam

L’Ajuntament d’Abrera presenta noves propostes d’activitats de sensibilització i visibilització de la diversitat afectiva, sexual …