Olesa inverteix 33.000 euros en modernitzar les instal·lacions esportives municipals

L’Ajuntament d’Olesa de Montserrat ha anunciat recentment que invertirà 33.000 euros en la informatització i la modernització de la gestió de les instal·lacions esportives municipals.

La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació del contracte de subministrament, instal·lació i posada en marxa d’un programa de gestió dels abonats a les activitats de la Regidoria d’Esports amb l’objectiu de millorar la utilització de les dades, perfils, assistències i aforaments, entre d’altres. Alhora, aquesta iniciativa vol garantir amb uns torns el control d’accés a les dues piscines. Tot això suposarà una millor gestió dels usuaris que participen en les activitats esportives municipals.

Amb els nous programes informàtics, es podrà saber en tot moment quins són els usuaris de cada una de les activitats que organitza la Regidoria, treure estadístiques, saber quines activitats tenen més afluència i en quines èpoques de l’any, entre altres dades.

Es tracta, doncs, d’un avenç molt important quant a la gestió del departament d’Esports i de totes les instal·lacions esportives, especialment de les piscines.

Pere Oleart, regidor d’Esports, ha qualificat aquesta inversió com un fet “del tot imprescindible” i que “ens permetrà fer un salt qualitatiu molt important dins la gestió interna de la Regidoria”.

Una assignatura pendent

Per al regidor, aquesta inversió forma part de tot el procés de reorganització del departament d’Esports, que ha de comportar la modernització dels sistemes interns i l’adaptació d’aquest servei als temps actuals. Per a Oleart, aquesta “era una assignatura que l’Ajuntament tenia pendent des de feina molts anys i ha arribat l’hora de fer una aposta clara per la millora i la potenciació del departament d’Esports”.

Check Also

La nedadora castellvilarenca de sincro Andrea Blanco acaba la temporada aconseguint 3 podis més

El dissabte 28 de juny es va disputar al C.N. Tàrraco de Tarragona la Fase Final de Natació Sincronitzada de la Lliga Catalana d’Interclubs. L’Andrea va aconseguir per segon any consecutiu la plata com a millor nedadora de la temporada del nivell aleví i també la plata en la seva actuació de Duets junt amb la seva companya d’equip Marina Parcerisa. Per acabar d’arrodonir va aconseguir el bronze en l’actuació de tot l’equip en la modalitat de Combo. Recordem que l’Andrea ja va aconseguir l’or en la primera jornada en la modalitat de Figures a nivell individual i el bronze en la segona jornada en la modalitat de Rutines d’equip. L’Andrea forma part de l’equip de sincro del C.N.de Minorisa format també per Gemma Delgado, Marina Parcerisa, Aïda Sanguino, Mireia Molina, Mariona Herrero, Aïda Alguacil, Marina Alguacil , Xènia López, Martina Gras i Emma Flores. La propera temporada ja podrem veure l’Andrea competint al nivell infantil. Molt sort! Filed under: Castellbell i el Vilar Tagged: Natació Sincronitzada Continua llegint