Obertes les inscripcions a la IV Collbatonina

Ja es poden formalitzar les inscripcions per a prendre part de la quarta edició de la cursa que el proper dissabte 21 de setembre organitza el Club Atletisme Collbató.

Una vegada més la prova es dividirà en la cursa popular de 5 i 10 km per als adults, i les curses infantils solidàries. Les primeres inscripcions ja s’han realitzat a través del web www.atletisme.cat i de les botigues Base Sayas, Parera, Runarea i Runparadís. Els interessats a prendre-hi part també podran formalitzar la seva presència el dia de la presentació de la cursa, divendres 6 de setembre, a la sala La Portals a partir de les 17:30 h.

Pel que fa al programa de la Collbatonina s’obrirà amb les curses infantils a les 17 h., mentre que les dues curses llargues tindran la seva sortida conjunta a les 17:45 h.

Un any més, l’euro d’inscripció a la cursa infantil solidària anirà destinat a donar suport a l’Associació de Collbató per la Solidaritat. Per a més informació pot consultar-se el web de la cursa aquí o realitzar les consultes a través del mail lacollbatonina@gmail.com. Com a document adjunt trobareu el cartell de l’esdeveniment.

Check Also

Monistrol acull una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí

Monistrol de Montserrat acollirà una jornada gastronòmica de la cuina del Montserratí, sota el títol La …