Michel Rabat i Ignasi Ferrer s’imposen a l’Skyrace

Monistrol de Montserrat va acollir ahir diumenge, 23 de març, la cursa de muntanya Montserrat Skyrace, una competició amb dos recorreguts -un d’uns 24 quilòmetres amb un desnivell de més de mil metres i un de 15 quilòmetres amb un desnivell de set-cents metres-. Michel Rabat va ser el guanyador de la cursa més llarga i Ignasi Ferrer es va imposar a la prova amb menys recorregut.

Tot i que hi havia males previsions del temps i el dia abans de la cursa es va informar els participants que hi havia la possibilitat de canviar el recorregut, finalment el sol va acompanyar durant tot el matí la competició -feia vent, això sí- i tot va anar com estava previst.

A les vuit del matí, els corredors de l’Skyrace de 24 quilòmetres es van aplegar al punt de sortida -abans, entre les sis i dos quarts de vuit del matí van recollir els dorsals-. Una hora i mitja més tard, a dos quarts de deu del matí, sonava el tret de sortida de la cursa de 15 quilòmetres.

 Els guanyadors

A un quart d’onze, el primer corredor de l’Skyrace de 24 quilòmetres, Michel Rabat (Team La Sportiva), passava per la meta proclamant-se campió. Va fer un temps de 2 hores, 17 minuts i vuit segons. El va seguir el corredor Andreu Simon (Shisse Team), que va fer un temps de 2 hores, 17 minuts i 37 segons. El tercer lloc va ser per a Pere Aurell (Callús), que va fer la cursa en 2 hores, 19 minuts i 5 segons.

A tres quarts d’onze, Ignasi Ferrer (C.E. Baix Empordà), guanyador de la cursa de 15 quilòmetres va arribar a la meta, amb un temps d’1 hora, 21 minuts i 8 segons, seguit de Mikel Besora (Borges Trail), que va fer un temps d’1 hora, 22 minuts i 46 segons. Quille Fabregat (FastTriatlon), amb 1 hora, 23 minuts i 20 segons, va ser el tercer en arribar.

Pel que fa a la categoria femenina, Thais Pentinat (Extrem Team Tivissa) va ser la primera dona en travessar la meta dels 24 quilòmetres, amb un temps de 3 hores, 4 minuts i 39 segons. En la cursa de 15 quilòmetres, Silvia Canela (DIR Barcelona) es va proclamar campiona, amb 1 hora, 39 minuts i 22 segons. A dos quarts d’una del migdia es va fer l’entrega de premis.

Els recorreguts

L’SkyRace de 24 quilòmetres és una cursa amb un recorregut molt tècnic i únic. Puja per la Canal de Sant Jeroni i recorre els llocs més tècnics de Montserrat, 100% corriol i amb uns 1.500 metres desnivell positiu.

La cursa de muntanya de 15 quilòmetres és un recorregut que transcorre per les muntanyes dels afores de Monistrol, també molt tècnic i 100% corriol, amb 700 metres aproximadament de desnivell positiu.

Check Also

Els olesans Pedro Cordero i Vero Pàmies, sotscampions d’Espanya de Boccia

Els olesans pedro Cordero i Vero Pàmies s’han proclamat sotscampions en el campionat d’Espanya individual …