C.E. Esparreguera ja és a 3ª Catalana

El passat dissabte 1 de juny a la tarda es va disputar la tornada de la eliminatòria de promoció d’ascens a 3a Catalana al Camp Municipal de Futbol d’Esparreguera. Després del partit d’anada, amb un resultat de 2-1 en contra, l’equip sènior del C.E. Esparreguera va aconseguir guanyar per 4-1 a la Peña Deportiva Pajaril de Ripollet i d’aquesta manera va assolir l’ascens de categoria.

Es va viure un gran ambient a les graderies amb un nombre molt gran d’espectadors, el partit va comptar amb la presència de l’alcalde Joan Paül Udina i el regidor d’Esports, Jordi Mestres.

La tensió inicial va ser màxima als inicis del partit amb el gol del Ripollet, cosa que va saber transformar l’equip montserratí en una reacció contundent i intel·ligent. Tot l’esforç encarat a frenar el resultat i revertir-lo abans del descans, va quallar amb fermesa i serenitat en un empat, recuperant el joc al mig del camp.

La segona part va ser clarament de l’Esparreguera i va anar desconcertant l’equip rival. Cosa que ja amb el 2-1 va anar gradualment en augment per part dels locals en qualitat i de desconcert pels visitants. I fruit d’això s’anotaren dos gols més que reafirmaren la contundent remuntada i victòria dels esparreguerins. Tanmateix la tensió va allargar-se fins al quart gol, entre rematades al pal de la porteria visitant i d’algun fora de joc protestat des de la grada.

Check Also

Els olesans Pedro Cordero i Vero Pàmies, sotscampions d’Espanya de Boccia

Els olesans pedro Cordero i Vero Pàmies s’han proclamat sotscampions en el campionat d’Espanya individual …