Tercera entrega de Parlant per parlar amb Teresa Forcades

En aquesta ocasió oferim la tercera i penúltima entrega del cicle Parlant per parlar amb la Teresa Forcades. On ens acabarà d’explicar les regles de clausura del monestir de Sant Benet i la seva relació amb l’exterior. També en el context comarcal del Montserratí ens parla sobre les relacions de les monges benedictines amb el poble de Marganell i de la seva participació a les comtesses electorals.

Tanmateix encarant la part més intensa de l’entrevista ens parla sobre la revolució cristiana i la seva vigència. Els defectes i virtuts de l’evolució del cristianisme. On amb més o menys encert reconeix que la visió cristiana del món, l’ha canviat. I conclou en certa mesura que s’ha capgirat l’imaginari col·lectiu; ja no es fixa amb els de dalt, sinó en els de baix, quan es pensa i actua en comú.

Seguidament ens dóna la seva visió de la facció cristiana, que actua inversament a aquests principis, l’Opus Dei. Doncs sempre amb un gran respecte per idees i persones, la Teresa ens ofereix sense embuts la seva visió sincera d’aquesta organització.

Check Also

Olesa de Montserrat acomiada la Festa Major amb l’encesa de fanalets

La Festa Major d’Olesa ja ha acabat. Durant uns dies, el municipi ha comptat amb …