El Casal de Cultura de Colbató obrirà el pròxim 5 de juliol

El Casal de Cultura de Collbató obrirà les seves portes el pròxim dissabte, 5 de juliol, després de més de vint anys en construcció i amb èpoques amb els treballs aturats. Ho farà amb una festa d’inauguració que comptarà amb activitats infantils, música per a nens i adults i algunes sorpreses més. 

A les 10.30 hores, hi haurà una actuació D8N8; a les 11.15 hores, una animació infantil amb Xip-Xap; a les 12.00 hores, es farà l’acte institucional. A les 12.30 hores s’obriran les portes a tothom que vulgui veure la nova Biblioteca i Casal d’avis, i a les 13.30 hores es farà un Tast Musical, a càrrec de l’Escola Municipal de Música. A la tarda, hi haurà una sessió de cinema infantil (18.30 hores), a les 19.00 hores, una presentació literària, a càrrec de Collbató Negre, amb Lorenzo Silva, Premi Planeta 2012 i Victor del Árbol, Le Prix du polar Européen 2012 a la millor novel·la negra europea. A les vuit, per acabar, hi haurà un concert d’Amazing Gospel.

Per a més informació sobre l’edifici del Casal de Cultura, llegiu la següent notícia publicada a Montserrati.cat fent clic aquí.

Check Also

El blog ‘Receptaris’ del Servei Local de Català d’Esparreguera arriba a les 300 receptes

Des de l’any 2011, el Servei Local de Català d’Esparregeura, publica el bloc Receptaris. Fa …