Benvinguts a la família!

Estàs a un pas de fer-te soci/a de l’Associació Massís de Montserrat amb CIF G66734385 i amb Seu a la Plaça Font del Bisbal s/n -Caseta de Fusta- Marganell. Aquest formulari és totalment segur i encripta totes les dades. És necessari que ompliu tots els camps del formulari i amb informació veraç per fer-lo efectiu. Sota el formulari trobareu més informació dels serveis de l’agrupació.

Des de 2011 amb la pagesia montserratina

Són socis i sòcies de l’entitat aquelles persones físiques o jurídiques que disposin d’una parcel·la sobre la qual puguin necessitar (sense cap obligació al respecte) assessorament agrari, forestal o ornamental (parcs i/o jardins). Preferentment que en siguin productores. O bé també les persones que vulguin gaudir d’una parcel·la dels Horts Comunitaris o de les Oliveres de l’Associació (servei a part de la quota).

La quota de soci és de 60€ ANUALS i es cobrarà als volts del dia 1 del mes següent del moment de la inscripció.

Fent-te soci/a tindràs accés a l’assessorament directe i també a les tarifes d’assessorament personalitzat dels tècnics d’Horta, Ornamental, Fruita dolça, Olivera, Fruita seca, Extensius i Vinya. També tindràs preus únics a la resta de serveis de l’entitat, principalment un descompte del 15% al servei d’enginyeria professional. També descomptes en les formacions i experiències, preferència i descomptes a la Fira del Montserratí i accés al servei dels Horts Comunitaris i Oliveres de l’Associació. I també col·laboreu a mantenir l’entitat i els projectes que es duen a terme i ajuden al relleu generacional de la nostra pagesia: com ara el Banc de Terres del Montserratí i la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari.

Per a més informació podeu contactar-nos al telèfon 602697428 o al correu electrònic pagesia@montserrati.cat de l’Associació. Moltes gràcies i benvinguts a la família!

ASSESSORAMENT

L’Associació Massís de Montserrat som Entitat d’Assessorament Agrari reconeguda per la Generalitat de Catalunya. Actualment oferim un servei gratuït d’assessorament a través de la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari dels pobles de Montserrat amb 10 Oficines. Aquest servei és de primera resposta, consultes puntuals i guiatge de cara a la incorporació al sector.

Tanmateix amb la Cooperativa del Montserratí SCCL que en som impulsors, s’ofereix un servei professional a tots els nivells en el sector agrícola, ramader, forestal i ornamental pel qual els socis i sòcies de l’Associació en tindran un 15% de descompte en gaire bé tots els serveis d’assessorament professional.

També estem treballant per esdevenir Agrupació de Defensa Vegetal. Pel que si s’associen els suficients productors de la zona, podrem optar a un ajut del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya que es tradueix als associats i associades amb fins al 50% de descompte de l’assessorament agrari professional que sol·licitin.

FORMACIÓ

Des de l’entitat oferim una formació constant en l’àmbit de la pagesia, l’artesania, antics oficis i dels diferents temaris que resultin interessants per l’organització. De cara a ajudar a transferir el coneixement dels oficis rurals, artesanals i de la pagesia, a les noves generacions. Els socis i sòcies teniu preus especials a tota la formació que oferim.

HORTS i OLIVERES

Pels socis i sòcies oferim un servei exclusiu, els Horts Comunitaris. Un bocí de terra, l’accés a l’aigua i la infraestructura necessària pel reg gota a gota a la vostra disposició per recuperar el vincle amb la terra i gaudir-ne dels seus fruits. Oliveres. També disposem d’un centenar d’oliveres actualment, amb les quals aprenem els socis i gaudim dels seus fruits. Tant els Horts Comunitaris com les Oliveres tenen un preu a part de la quota. És un servei exclusiu per a socis i sòcies de l’entitat. Horts Comunitaris 10€ al mes. Oliveres 10€ al mes. Per a més informació ens podeu escriure a pagesia@montserrati.cat

FIRA del MONTSERRATÍ

La Fira del Montserratí és un esdeveniment anual que organitzem l’Associació Massís de Montserrat per donar a conèixer i promocionar als productors, elaboradors i artesans de la zona i potenciar conjuntament els productes del territori.

Al associar-te, tens preus especials a les Fires i preferència d’accés a parada davant els firaires no socis.