Associa’t/Contacta – Viu i assaboreix el Montserratí

Associa’t/Contacta

Estàs a un pas de fer-te soci/a de l’Associació Massís de Montserrat amb CIF G66734385 i amb la Seu a la Plaça Font del Bisbal s/n -Caseta de Fusta- Marganell.

Aquest formulari és totalment segur i encripta totes les dades. És necessari que ompliu tots els camps del formulari i amb informació veraç per fer-lo efectiu.

La quota de soci és de 20€ anuals i es cobrarà a partir del dia 1 del mes següent del moment de la inscripció.

Fent-te soci/a tindràs preus molt especials dels serveis de l’entitat. Tant en la Formació com a les Fires, si ets elaborador/productor o artesà. També podràs accedir als Horts Comunitaris únicament sent soci/a. I en general col·laboreu a mantenir l’Associació, els projectes i serveis que ajuden al relleu generacional de la nostra pagesia.

FORMACIÓ

Des de l’entitat oferim una formació constant en l’àmbit de la pagesia, l’artesania, antics oficis i dels diferents temaris que resultin interessants per l’organització. De cara a ajudar a transferir el coneixement dels oficis rurals, artesanals i de la pagesia, a les noves generacions.

Els socis i sòcies teniu preus especials a tota la formació que oferim. Mensualment rebràs al teu correu tota la informació del Programa de Formació i sempre ho trobaràs també al web

HORTS

Pels socis i sòcies oferim un servei exclusiu, els Horts Comunitaris. Un bocí de terra, l’accés a l’aigua i la infraestructura necessària pel reg gota a gota a la vostra disposició per recuperar el vincle amb la terra i gaudir-ne dels seus fruits.

Actualment disposem dels Horts Comunitaris del Bruc i treballem per obrir-ne més a d’altres pobles de Montserrat.

El preu del servei és de 8’5€ al mes i està obert a tots els socis i sòcies. Si t’interessa el servei i vols començar amb el teu hortet escriu-nos un correu.

FIRES

La Fira del Montserratí és un esdeveniment que organitzem l’Associació Massís de Montserrat des dels productors, elaboradors i artesans de la zona per promocionar conjuntament els nostres productes.

Si ets productor, elaborador o artesà d’algun dels pobles montserratins, al associar-te, tens preus especials a les Fires i preferència d’accés a parada davant els firaires no socis.

Si vols formar part d’aquest servei, escriu-nos un correu i t’informarem millor de totes les condicions.