Als Particulars i Famílies

L’Associació Massís de Montserrat us ofereix l’experiència de reactivar el vincle amb la terra. Fent-vos socis posa al vostre abast una parcel·la de terra, l’accés a l’aigua i els materials de reg gota a gota per a que pugueu disfrutar de les vostres propies verdures i de viure el cicle de la terra i el que aquesta ens proveeix.

Tanmateix des de l’Associació s’ofereix l’assessorament agrari necessari per poder resoldre els vostres dubtes i problemàtiques. Sempre que ho necessiteu teniu a la vostra disposició la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari.

També organitzem un programa de formació anual dirigit a socis i no socis. Xerrades, cursos i tallers que us ajudaran a millorar en l’activitat als vostres horts, el rendiment i l’eficàcia d’aquests. Així com introduir-vos en nous aspectes de la pagesia que també us poden interessar.

Per tant sols 8’5€ al mes podreu fer-vos socis i sòcies, gaudir del que oferim i ajudar a sostenir l’Associació.

L’objectiu de l’Associació és fer-nos tots i totes una mica més pagesos i pageses. Ajudant a garantir d’entre una població conscient, una part que s’hi dediqui en un futur de forma professional i per tant ajudar al relleu generacional de la pagesia.