Actualitat

Resum esportiu: Un Tenea C.B Esparreguera “invictus” tanca la primera volta imbatut

Per Albert Pedrol

Bàsquet masculí | Jornada 13 – Copa Catalunya (Grup 1)

13-0: Tota una volta invictes! El Tenea C.B Esparreguera es desfà del C.B Artés 87 a 73 i fa història en completar tota la primera part de la campanya sense conèixer la derrota, un registre sense precedents en tota la trajectòria del CBE a Copa Catalunya. Aquest dissabte els homes d’Òscar Navarro van saber madurar el partit durant tres períodes i van tenir paciència davant d’un Artés que va vendre la seva pell molt cara. Amb una recepta a base d’intensitat defensa i molta presència i encert en el joc interior, els visitants van arribar vius a l’últim període (57-55) després d’un esforç admirable per contenir el potencial ofensiu dels esparreguerins. Tanmateix, la qualitat i la inspiració en atac del CBE va acabar apareixent en el quart i definitiu acte. Els líders van signar un parcial devastador de 15 a 0 en menys de tres minuts i en un tres i no res van trencar el partit (75 a 63), enterrant d’aquesta manera les esperances de victòria del conjunt entrenat per Toni Mañosas.

El tècnic de l’Esparreguera, Òscar Navarro, es va mostrar molt satisfet després Continua llegint

Via: 777 Comunica

El Punt Jove dels Hostalets de Pierola presenta novetats

El divendres, 19 de gener es van obrir les portes del nou Punt Jove dels Hostalets de Pierola amb una gran participació de joves i famílies.

Fruit d’un procés de participació amb els joves hostaletencs com a protagonistes, el passat divendres, 19 de gener el nou Punt Jove dels Hostalets de Pierola va presentar totes les seves novetats així com el seu equip tècnic.

Just a les sis de la tarda, l’Espai d’Entitats, que acull el Punt Jove dels Hostalets de Pierola s’omplia d’adolescents, joves i famílies amb ganes de conèixer les novetats del centre i començar a participar en les activitats i propostes organitzades. Durant tota la tarda l’equip tècnic va oferir explicacions sobre el funcionament del centre i els recursos existents a tots els assistents.

La regidora de joventut, Carme Zaragoza, va destacar la importància del projecte i va posar en valor “la feina efectuada entre els joves hostaletencs i els tècnics de joventut per definir un espai adaptat i enfocat a les necessitats dels joves i les seves famílies“. Altrament també va explicar que el Punt Jove que obria portes el passat divendres “esdevé una fita important en un camí que encara té molt recorregut, ja que l’objectiu del govern Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

La companyia “Per què no? Teatre” del Bruc estrena “Incendis”, de Wajdi Mouawad

La companyia teatral “Per què no? Teatre” del Bruc estrena aquest divendres 26 de gener l’obra “Incendis”, del dramaturg libanès Wajdi Mouawad, adaptada i dirigida per Robert Gobern i protagonitzada per actors del Bruc i d’Esparreguera. El muntatge, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del Bruc, es farà a la sala de Can Casas els dies 26, 27, 28 de gener i 2, 3 i 4 de febrer (els divendres i dissabtes a les 21h i els diumenges a les 18h). Segons apunten els organitzadors al seu cartell promocional es tracta d’“una gran història que ve del fons del temps per emocionar els qui la fan i els qui la veuen”. Han estat molt de temps preparant l’estrena i, aquest cap de setmana, en podrem veure el seu treball.
El colpidor text va agafar volada a casa nostra després d’un exitós muntatge professional dirigit per Oriol Broggi el 2012 amb La Perla 29. Els textos de Mouawad es caracteritzen per ser èpics, dotats d’una gran sensibilitat i d’una cruesa terrible. Incendis ens exposa la tragèdia d’una dona libanesa que un dia decideix no parlar mai més, i la dels seus fills, que intenten reconstruir el seu passat. El muntatge Continua llegint

Via: 777 Comunica

Sessió extraordinària i pública de la Junta de Govern

CONVOCATÒRIA A SESSIÓ EXTRAODINÀRIA DE LA JUNTA DE GOVERN LOCAL

Havent de celebrar la Junta de Govern Local sessió de caràcter extraordinari a la Casa Consistorial el dia 25 de gener de 2018, a les 19:00h. de la tarda, a l’objecte que al peu s’expressa, ho poso al coneixement de vostè d’acord amb la sentència del Tribunal Constitucional número 161/2013, de 26 de setembre, que ha alterat el caràcter no públic de les sessions de la Junta de Govern Local en els temes relatius a les atribucions delegades pel Ple a la Junta de Govern Local, mantenint per la resta d’assumptes el caràcter no públic de la sessió.

Ordre del dia:

L’entrada Sessió extraordinària i pública de la Junta de Govern ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Ple Ordinari Ajuntament Hostalets de Pierola el dijous, 25 de gener

De conformitat amb allò establert a l`article 229 del Reglament d`Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, es fa públic que per aquesta Alcaldia s`ha convocat l`Ajuntament en Ple en sessió ordinària a la Casa Consistorial dijous, dia 25 de gener de 2018, a les 19:30 hores de la tarda, sota el següent ordre del dia:

L’entrada Ple Ordinari Ajuntament Hostalets de Pierola el dijous, 25 de gener ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Activitats Sardanistes

13/05/2018

– Aplec de la Sardana amb les cobles: Vila d’Olesa, Ciutat de Cornellà i Sabadell.

Lloc: Parc Municipal

Hora: matí a les 12:00 h i tarda a les 16:30h.

Paella Popular a les 14:00h

Trobada d’Escolesa Sardanistes d’Olesa.

Parc Municipal, matí a les 12:00h inflables, tarda, a les 18:00h exhibició de les escoles i xocolatada. Continua llegint

Via: Ajuntament Olesa (Agenda)