Actualitat

Després de l’estiu torna el Servei d’orientació laboral!

El servei de la Laborateca és l’assessoria laboral del municipi en el qual s’ofereix orientació i acompanyament individualitzat a les persones que ho necessitin, inscripcions a la Xarxa Xaloc (Xarxa Local d’Ocupació) i on es treballa segons cada cas sobre les eines de recerca de feina.

La tècnica laboral de referència és la Rut Lloret i l’horari d’atenció a Castellolí es duu a terme els divendres de 12h a 15h a l’Ajuntament.

Si voleu sol·licitar aquest servei gratuït, podeu demanar hora enviant un correu a rlloret@anoiajove.cat o un whatsapp al número: 679.964.682.

Continua llegint

Via: Ajuntament de Castellolí

Celebrat el ple de setembre a Esparreguera, el primer que evidencia el divorci a Ciutadans

El ple de setembre de l’Ajuntament d’Esparreguera ha tingut lloc sense massa novetats importants. Un dels al·licients de la jornada era saber si els diferents grups municipals aprovaven la modificació del canvi de l’arc municipal. Arran de la decisió de Francisco Aguilar de deixar Ciutadans, els altres grups havien de votar, de manera simbòlica, si acceptaven que Aguilar passés a ser regidor no adscrit i per tant a deixar la seva cadira al costat del portaveu del partit, Josep Maria González. Continua llegint Continua llegint

Via: 777 Comunica

Reunió entre l’Ajuntament i Foment

Representants i tècnics municipals es van reunir el passat dimecres, 18 de setembre, amb tècnics del Ministeri de Foment a Catalunya per trobar solucions en referència a la comunicació del polígon industrial Mas d’en Pi.

Els cap de llista dels tres partits polítics amb representació a l’Ajuntament -Gerard Parcerisas, Jordi Parcerisas i Daniel Vendrell-, acompanyats per les tècniques municipals d’urbanisme, van poder informar-se sobre l’estat de la qüestió i van mostrar la voluntat que té el municipi d’obtenir una solució ràpida i efectiva per situar Mas d’en Pi com un referent industrial del territori.

En aquesta línia, de de l’Ajuntament s’està estudiant quina és la millor manera per connectar el polígon amb l’autovia A-2 i trobar la fórmula de finançament òptima per tirar endavant el projecte.

L’entrada Reunió entre l’Ajuntament i Foment ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

El cor Ol’green clourà l’edició 2019 del Setembre musical d’Abrera

El cicle Setembre musical d’Abrera, organitzat per l’Ajuntament d’Abrera, clourà la seva edició 2019 el pròxim divendres 20 de setembre a les 22h a l’Auditori del Centre Polivalent (pl. del Rebato, 1) amb el cor barceloní Ol’green i la seva “energia verda”. El grup, participant del concurs televisiu “Oh Happy Day!” de TV3, oferirà un concert de música a capella on prometen sorprendre als assistents amb el seu programa “Green a pèl”. Continua llegint Continua llegint

Via: 777 Comunica

Reunió entre representants i tècnics de l’Ajuntament i Foment

Ahir 18 de setembre va tenir lloc una reunió amb els tècnics de Foment a Catalunya, per trobar solucions en referència a la comunicació del polígon industrial Mas d’en Pi.

Els caps dels tres partits polítics amb representació al Ple – Gerard Parcerisas, Jordi Parcerisas i Daniel Vendrell -, acompanyats pels tècnics municipals d’urbanisme, van poder informar-se sobre l’estat de la qüestió, així com deixar pal·lesa la voluntat que té el municipi d’obtenir una solució ràpida i efectiva per poder situar Mas d’en Pi en un lloc clau del territori. En aquesta línia, s’està estudiant quina és la millor manera per connectar el polígon amb l’autovia A2.

L’entrada Reunió entre representants i tècnics de l’Ajuntament i Foment ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

La Cooperativa: espai d’estudi i lectura

Després de la bona rebuda per part dels usuaris, el proper 1 d’octubre, La Cooperativa tornarà a estar oberta els dimarts i dijous, de les 17. 00 a les 19. 00h, com a Espai d’estudi i lectura, destinat a tots els veïns de Castellolí.

L’objectiu és oferir un espai tranquil i acollidor,
que serveixi com a punt de trobada per a realitzar taques escolars, treballs en
petit grup i gaudir de la lectura.

Normes de La Cooperativa:

  • No es pot menjar. Tampoc cridar ni córrer.
  • Es poden consultar els llibres de la biblioteca, però després cal retornar-los al seu lloc
  • Respectar el material
  • Abans de marxar, l’espai ha de quedar net i ordenat.
  • A l’espai d’estudi i lectura s’ha de treballar tranquil i en silenci.
  • En cas de no complir les normes establertes, es prendran mesures al respecte.

Desitgem que en seguiu fent un bon ús, que continuï sent un espai de trobada per compartir la lectura o tasques escolars, i sobretot un espai cultural i educatiu.

A Castellolí ens movem per l’educació i la cultura!

Continua llegint

Via: Ajuntament de Castellolí

El Club Gimnàstica Esparreguera inicia una campanya per la captació de noves gimnastes

El Club Gimnàstica Esparreguera ha iniciat, a través de les seves xarxes socials, una nova campanya de captació per tal de trobar noves gimnastes i fomentar la pràctica d’aquest esport. D’aquesta manera l’entitat esportiva ha organitzat dues sessions de Jornades de Portes Obertes els pròxims divendres 20 i 27 de setembre de 18 a 19 del vespre. Durant aquesta hora l’equip tècnic del club farà una presa de contacte amb les gimnastes. Continua llegint Continua llegint

Via: 777 Comunica

Castellví es dotarà d’un protocol per abordar de forma integral les violències masclistes

En el seu disseny i aplicació hi ha diferents àmbits socials i administratius implicats, i avui se n’ha fet la primera reunió de treball Castellví de Rosanes es dotarà d’un protocol per abordar, de forma integral, els diferents tipus de violències masclistes. L’objectiu d’aquest protocol és acordar, ordenar i descriure com cal donar resposta davant […] Continua llegint

Via: AjCastellví

El Tirol serà el protagonista de la Nit de la Universitat del Fòrum 21

El proper divendres 27 de setembre a Can Pasqual tindrà lloc una nova edició del Fòrum 21. En aquesta ocasió la Nit de la Diversitat estarà centrada en el Tirol, la regió austríaca de les muntanyes i la xocolata.

La primera intervenció la farà Ivan Rosàs, membre del Fòrum 21, que presentarà la cultura del Tirol. A continuació, Enric Gasa Valga, director des de fa 10 anys del Tiroler Landertheater Innsbruck participarà en el debat mitjançant una connexió en directe. Continua llegint Continua llegint

Via: 777 Comunica