Actualitat

L’Ajuntament inicia l’obra de 41 metres de vorera al C/Montseny i reparació de l’accés al parc de l’Ombra

L’actuació es preveu que tingui una durada d’unes dues setmanes L’Ajuntament de Castellví de Rosanes ha iniciat avui la construcció de 41 metres lineals de vorera en al carrer del Montseny en el tram comprès entre el número 44 i la zona de contenidors pròxima, i la reparació de l’accés al parc de l’Ombra de […] Continua llegint

Via: AjCastellví

Festa Major a Serra Alta

Aquest cap de setmana, Serra Alta celebra la seva particular Festa Major amb actes des de divendres a la tarda fins diumenge al migdia amb tallers, música, inflables, missa rociera i un seguit de propostes pensades per a tots els públics i que es concentraran a l’entorn social del ‘polideportivo’.

A continuació us detallem el programa que ha preparat l’Associació de Veïns i Cultural de Serra Alta amb el suport de l’Ajuntament dels Hostalets de Pierola:

Divendres 19 de juliol
18.00 Regal, tallers manuals i berenar
23.00 Música i ball en directe amb el Trio Axis

Dissabte 20 de juliol
10.00 Degustació popular de carn i vi de la terra
10.30 Parc infantil i inflables aquàtics
18.00 Canó d’escuma per a totes les edats
23.00 Gran ball amb l’Orquestra Zamba Show
02.00 Actuació en directe d'”El Pae & Gisela Amador»

Diumenge 21 de juliol
10.00 Missa Rociera amb el “Coro Romero Vírgen de la Cabeza»
13.00 Pallassos per a la mainada
14.00 Pica-pica i final de festa

Des de l’organització es convida a tots els veïns i veïnes dels Hostalets de Pierola a viure aquestes activitats i a celebrar plegats, un any més, la Festa Major de Serra Alta.

L’entrada Festa Major a Serra Alta ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Un salt solidari més en el Mulla’t 2019

El diumenge 14 de juliol, els veïns dels Hostalets de Pierola van respondre a la campanya ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’ i van participar activament de la jornada amb el salt col·lectiu a l’aigua de la piscina municipal. També va haver-hi una bona col·laboració econòmica gràcies a la venda de productes de marxandatge que es va fer des de la carpa que, com cada any, l’Ajuntament va instal·lar per a l’ocasió.

L’activitat, que se celebra a la majoria de les piscines catalanes, és una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple amb l’objectiu de sensibilitzar la població sobre aquesta malaltia i recollir fons per poder combatre-la i millorar la qualitat de vida dels seus afectats.

En el cas dels Hostalets, la campanya inclou una carpa amb tovalloles, gorres, samarretes i altres productes de marxandatge que, cada any, serveixen per recaptar fons i que ajuden a la investigació d’una malaltia neurodegenerativa i, ara per ara, sense cura.

L’acte simbòlic de llençar-se tots junts a l’aigua va tenir lloc al migdia i, prèviament, va comptar amb les paraules del regidor Xavier Forner, qui va apuntar dades sobre l’esclerosi múltiple i va explicar la importància de col·laborar i a participar en aquesta causa.

Podeu veure més fotografies prement aquí.

L’entrada Un salt solidari més en el Mulla’t 2019 ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola