Actualitat

Resultat de les eleccions municipals

Esquerra Republicana de Catalunya guanya les eleccions municipals amb 5 regidors, Sumem pels Hostalets n’aconsegueix 4 i Junts pels Hostalets s’estrena amb 2. Ciutadans i Partit Popular es queden sense representació.

Per primera vegada els republicans, amb Gerard Parcerisas al capdavant, aconsegueixen guanyar la convocatòria local i opten a governar. Però les eleccions municipals del 26 de maig deixa obert un escenari on els tres grups amb representació poden pactar govern després que cap d’ells aconsegueixi majoria absoluta. En les pròximes jornades es preveu que comencin les converses per determinar com es configurarà el govern municipal de cara els pròxims quatre anys de mandat.

A continuació podeu consultar les dades de les eleccions municipals als Hostalets de Pierola:

L’entrada Resultat de les eleccions municipals ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

Entra en vigor la targeta per a la deixalleria

L’ús de la targeta per a la deixalleria que s’ha posat en marxa des de la regidoria de Medi Ambient serà obligatòria a partir de les pròximes setmanes per aquest servei i facilitarà l’accés a la informació, històric i descomptes en la taxa d’escombraries.

Amb aquest sistema, els usuaris de la deixalleria podran també accedir al servei Re-Nou que permet adquirir articles en bon estat que s’anunciaran a l’apartat de la pàgina web i on s’hi podrà accedir amb el número de la targeta.

En el cas de propietaris o titulars de la taxa d’escombraries, l’ús del servei de la deixalleria va lligat a un descompte anual que, segons les vegades que s’utilitzi, pot arribar fins a un 35% en el preu del rebut.

La targeta es pot recollir a les oficines municipals en l’horari d’atenció al públic.

L’entrada Entra en vigor la targeta per a la deixalleria ha aparegut primer a Ajuntament dels Hostalets de Pierola.

Continua llegint

Via: Aj Hostalets Pierola

El Bloc Olesà torna a guanyar les eleccions municipals a Olesà de Montserrat

El Bloc Olesà ha guanyat les eleccdions municipals a Olesa per tercer cop consecutiu, en ser la força més votada amb 3.387 vots (31,78%). En total, el Bloc Olesà ha obtingut 8 regidors/es, resultats que li permetran continuar dirigint el govern municipal, tot i que aquest cop sense la majoria absoluta obtinguda ara fa quatre anys, quan va obtenir 12 regidors. Per tant, si no hi ha cap imprevist, al Ple de constitució del nou consistori, que serà el 15 de juny, el candidat del Bloc Olesà, Miquel… Continua llegint

Via: Ajuntament Olesa

Eleccions Municipals 26M: la participació a Olesa en les eleccions municipals ha estat del 61,61%, set punts més que al 2015

La participació d’avui ha estat del 61’6% el que representa 10.695 persones. Les eleccions municipals de l’any 2015 la participació va ser de 9.352 persones, un 54,9%. Aquest 26 de maig de 2019, 17.282 olesans i olesanes estaven cridats a les urnes en una de les 27 meses electorals repartides en els deu col·legis electorals que hi ha al municipi. En aquestes eleccions municipals 2019 votaran 263 persones més que en les darreres, celebrades el 24 de maig de 2015.

En aquestes eleccions… Continua llegint

Via: Ajuntament Olesa

“El Javi” i Jordi Marin en concert a Esparreguera

Jordi Marin, percussionista esparreguerí, fa més de 6 anys que forma part del projecte de Javier Gutierrez “El Javi”, un guitarrista d’origen mexicà, que viu a EEUU des de fa 15 anys. D’ençà que “El Javi” va començar aquest projecte, cap al 2006, ja ha enregistrat 5 àlbums. Jordi Marin es va incorporar al projecte en els dos últims treballs, que s’anomenen: A Gypsy Journey Part 1 i A Gypsy Journey Part 2. Continua llegint Continua llegint

Via: 777 Comunica

Joan Jorba-Miró Campió d’Espanya d’Scooters 

Dissabte 25 de maig, Joan Jorba-Miró, era a Santiago de Compostela on havia de disputar el Campionat amb una cinquantena de participants vinguts de tota Espanya. Una exhibició impecable li va facilitar el títol de Campió d’Espanya d’Scooter FreeStyle.

L’Scooter FreeStyle va sorgir a través de la comercialització i posterior modificació dels primers patins elaborats als Estats Units. Continua llegint Continua llegint

Via: 777 Comunica