ÚLTIMA HORA

Producció Comunitària

Com a Associació volem ajudar al relleu generacional de la pagesia i per això treballem sobre tres eixos: formació amb cursos i tallers cada 15 dies pels socis. La producció amb assessorament i ajuda per trobar terres a treballar; Així com horts comunitaris per a famílies, per el gasto familiar. I un tercer eix que és la distribució. Portant els productes dels pagesos de cada poble, a les cases dels socis.
A l’Associació hi treballa una persona encarregada dels Cursos i Tallers i del dia a dia de l’Associació; una persona encarregada del manteniment, assessorament i ajuda als socis amb els horts; i una persona que porta el repartiment del producte de la pagesia. I tota l’estructura es manté amb les quotes de soci, pel que si us engresca el projecte i podeu associeu-vos i recolzeu la nostra tasca. També podeu fer una aportació econòmica puntual i entrar al grup d’amistat i suport de l’AMM.
La quota de soci és de 30€ al trimestre i s’hi sumen 15€ en el cas de accedir a un hort. És dir pels socis amb hort la quota és de 45€ al trimestre. Amb el que dona dret a tots els cursos de forma gratuïta (o excepcionalment en cursos més cars, un descompte del 70%). La terra, l’aigua, la infraestructura (gota a gota, tubs, bidons…) així com l’ajuda i assessorament de l’hort. I com a membre de ple dret a veu i vot a l’assemblea de l’Associació.
Si tens dubtes o vols informar-te millor o anar a veure els horts ens ho comentes al correu pagesia@montserrati.cat
Associa’t: instrueix-te, gaudeix el teu hort i els productes de la terra