ÚLTIMA HORA

Associa’t/Contacta

Tot seguit trobareu la fitxa d’inscripció que podreu utilitzar per associar-vos. La podeu imprimir i enviar (amb tots els camps plens i signada) al correu pagesia(arroba)montserrati.cat per tal de fer-la efectiva. Podeu descarregar la inscripció tot seguit. Tanmateix amb aquesta fitxa i la quota de soci (8’5€ al mes) podeu ajudar a l’Associació a desenvolupar Horts Comunitaris, Oficines Agràries, noves edicions de la Fira del Montserratí i molt més amb la vostra aportació i solidaritat.

Si el que voleu és accedir a una parcel·la d’Horts Comunitaris o a les Fires del Montserratí caldrà que ens ho sol·liciteu i us enviarem els requisits i fitxes necessàries per accedir-hi. Per participar de la Fira del Montserratí per exemple, caldrà que sigueu socis i produiu, elaboreu o transformeu productes propis i ho feu a algun dels pobles dels entorns de Montserrat: Abrera, Castellbell i el Vilar, Castellgalí, Castellolí, Castellví de Rosanes, Collbató, El Bruc, Esparreguera, Hostalets de Pierola, Marganell, Martorell, Masquefa, Monistrol, Olesa, Piera, Sant Esteve Sesrovires, Sant Salvador de Guardiola, Sant Vicenç de Castellet i Vacarisses.

Tant les fitxes d’inscripció de socis, com el contracte d’usos dels Horts Comunitaris o l’Alta de soci productor, són documents que seran únicament vàlids si tenen la signatura i segell de l’Associació Massís de Montserrat i aquesta en té una còpia exacta del document.