ÚLTIMA HORA

Actualitat

Recull informatiu setmanal (22/09/17)

Notícies L’ACA concedeix a Castellví una subvenció de 205.000 euros per millorar l’abastament d’aigua al Taió Serveis Socials informarà sobre la nova renda garantida de ciutadania aprovada aquest estiu Castellví celebrarà la festa major petita de Sant Miquel del 27 de setembre al 8 d’octubre Agenda 25/09 – 19.00h – Ple ordinari Del 27/09 al […] Continua llegint

Via: AjCastellví

S’obre la segona Oficina Agrària al Parc Natural de Montserrat

El proper 27 de Setembre es presenta la segona Oficina Agrària de l’Associació Massís de Montserrat en col·laboració amb el Patronat de la Muntanya de Montserrat i l’Ajuntament de Collbató. La primer es va obrir el 12 de Juliol a Marganell i aquesta segona s’obre a Collbató a la planta baixa de l’Hotel d’Entitats.

Amb aquesta segona Oficina es cobrirà tota la zona del Parc Natural de Montserrat a nivell agrari i ramader. Oferint a tota la població un assessorament directe i gratuït de cara a resoldre dubtes i problemàtiques en el camp de la pagesia. Tant a particulars com a professionals.

La presentació de la Oficina Agrària de Collbató es durà a terme el 27 de Setembre a la Sala d’Actes del Casal de Cultura a les 19:30h

 

A través de la Xarxa d’Oficines d’Assessorament Agrari podreu obtenir assessorament:

El segon dimecres de cada mes a Marganell. de 16h a 20h a la Caseta de Fusta, Parking Municipal (Plaça de la Font del Bisbal s/n)

El quart dimecres de cada mes a Collbató, de 16h a 20h a la Planta Baixa de l’Hotel d’Entitats (c/Pau Bertran 25)

 

L’assessorament va dirigit especialment als vilatans i vilatanes del Bruc, Collbató, Marganell i Monistrol de Montserrat.

Dia sense cotxes

22/09/2017

– Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Tall d’alguns carrers per a vehicles amb motor: carrer Lluís Puigjaner i carrer República Argentina fins a Ferrocarrils Catalans.

Hora: de 10.00 a 20.00 h

Lloc: carrers Lluís Puigjaner i República Argentina (fins a Ferrocarrils Catalans).

ORGANITZA: Ajuntament. Depts. de Mobilitat i Medi Ambient Continua llegint

Via: Ajuntament Olesa (Agenda)